Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

              
                                                                                                               
                 
            Α. Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27-08-2012  στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
            Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
            Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Δευτέρας.
            Β. Επίσης τη Δευτέρα 27/08/2012 στις 10:00 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr .
            Γ. Οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999, του άρθρου 18 του Ν.3708/2008 και του άρθρου 45 του Ν. 3773/09(ΦΕΚ 120 τ.Α΄) για εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησής τους, από τη Δευτέρα 03-9-2012 μέχρι και την Παρασκευή 14-9-2012. Υπενθυμίζεται η σχετική εγκύκλιος Φ.151/63549/Β6/7-6-2012 (ΑΔΑ:Β4ΛΡ9-ΑΦΤ), ήδη αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr στην ενότητα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, υποενότητα ΑΘΛΗΤΕΣ, στο σημείο ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ).
            Δ. Οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές πιστοποίησης, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό θέσεων 5% θα κληθούν για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου το δεύτερο 10ήμερο Σεπτεμβρίου 2012 με ξεχωριστή εγκύκλιο. Θα ακολουθήσει νεότερο Δελτίο Τύπου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Μνημόσυνο εκτελεσθέντων Ηρώων

Ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) και ο πολιτιστικός σύλλογος Καμαρακίου «Ο Χαϊνόσπηλιος», τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων Ηρώων κατά την περίοδο 1940 - 1944, πραγματοποιούν επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012, στις 11:00, στο χώρο του Ηρώου, στο Γωνιανό Φαράγγι.
ΣΗΜ.: Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι παρακαλούμε να μεριμνήσουν εξ ιδίων

Δεν...πάει...άλλο !

1970-2012 Ο περιοδεύων θίασος Κρήτης σας παρουσιάζει την Κοινωνικοσατυρική Παράσταση με Γέλιο Σάτιρα και Τραγούδι “Δεν Πάει Άλλο!” Γέλια Καρφιά και Συγκίνηση!
Κρητικά Τραγούδια: Μανωλιός. Σκηνοθεσία: Μάνου Αγγελιδάκη. Όποιος δε γελάσει το εισιτήριο επιστρέφεται!!! Συμμετέχουν: Ηθοποιοί της Κρητικής Tv. Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 9μμ  στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Μονής
είσοδος 5 ευρώ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

3ήμερο φεστιβαλ (ΔΟΠΠΑΜ)

Παραδοσιακό 3ήμερο φεστιβάλ, διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (ΔΟΠΠΑΜ) σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φόδελε, την Κυριακή 12, τη Δευτέρα 13 και τη Τρίτη 14 Αυγούστου, στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό.
Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:
Κυριακή 12/8 - πλατεία Φόδελε
  • 20:30 - Έναρξη του Φεστιβάλ
  • 21:30 - Γιώργος Βιτώρος, Σόρδινα και Αθιβολές
  • 23:00 - Μουσικό πρόγραμμα από το Μανόλη και το Δημήτρη Σπυριδάκη
Δευτέρα 13/8 - Μουσείο Δομίνικου Θεοτοκόπουλου
  • 16:00 - Ζωγραφική από ζωγράφους και αγιογράφους
  • 20:30 - Μουσικό πρόγραμμα από το Νίκο και το Γιώργο Στρατάκη, καθώς και το Γιάννη βαμβουκάκη
  • 23:00 - Μουσικό πρόγραμμα από τον Αντώνη Μαρτσάκη και χορευτικά από το συγκρότημα του Νίκου Μαρή
Τρίτη 14/8 - Μουσείο Δομίνικου Θεοτοκόπουλου
  • 16:00 - Ζωγραφική από ζωγράφους και αγιογράφους
  • 20:30 - Απονομή αναμνηστικών στους συμμετέχοντες και ειδικής τιμητικής διάκρισης στον καταξιωμένο καλλιτέχνη Μπότη Θαλασσινό
  • 21:00 - Μουσικό πρόγραμμα από το Δημήτρη και τον Αντώνη Αποστολάκη
  • 23:00 - Μουσικό πρόγραμμα από τον Ανδρέα και το Νίκο Φλαμουράκη
  • 23:30 - Μουσικό πρόγραμμα από το Λουδοβίκο των Ανωγείων
Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, εντάσσετε στο ευρύτερο πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. με τους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών του Μαλεβιζίου, με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Εθελοντικός καθαρισμός στο κοιμητήριο της Μονής

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής  προσκαλεί όσους θέλουν και μπορούν να συμμετέχουν στον καθαρισμό που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη  8 Αυγούστου  2012 και ώρα 5μ.μ.στο κοιμητήριο  του χωριού μας.
 
Πολιτισμός είναι να φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου όπου βρίσκονται αγαπημένα μας  πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι .

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Θέατρο Σκιών <<'Αθως Δανέλλης >>


Την  Kυριακή   5  Αυγούστου 2012 ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής  παρουσιάζει τον καραγκιοζοπαίκτη Άθω Δανέλλη και την παράσταση «οι περιπέτειες  του Καραγκιόζη».


Ο  'Αθως Δανέλλης είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες καραγκιοζοπαίκτες, που διατηρεί από το 1990 μόνιμες σκηνές με βραδινές παραστάσεις για ενήλικο κοινό, κρατώντας ζωντανή την παράδοση του ελληνικού Καραγκιόζη.
Διδάσκει την τέχνη του Θεάτρου Σκιών (ιστορία και θεωρία, ύφος και μίμηση ρόλος της μουσικής στην παράσταση, κατασκευή και ζωγραφική φιγούρας, σκηνικού και ρεκλάμας) σε σεμινάρια ανά την Ελλάδα, γράφει άρθρα και μελέτες και έχει την επιμέλεια εκδόσεων, ραδιοφωνικών εκπομπών και παραστάσεων. Το 2007 και το 2008 συμμετείχε στις ζωντανές παραστάσεις των ΧΑΪΝΗΔΩΝ, επίσης ηχογράφησαν τα CD «Ο Καραγκιόζης στη Γιουροβίζιον» και «Η Κάθοδος των Σαλτιμπάγκων».
Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο της    παιδικής χαράς 
Έναρξη  9μ.μ  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ