Την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 18.30, στο φουαγιέ του Τεχνόπολις, στην Αμμουδάρα Γαζίου συναντιέται ξανά η κίνηση ενεργών πολιτών Μαλεβιζίου, μετά την απώλεια δύο εκλεκτών μελών της συντονιστικής της επιτροπής, των Δημήτρη Κλάδου και Φαίδωνα Καντιδάκη. Η συνάντηση έχει σκοπό τον καθορισμό του σχεδιασμού και των δραστηριοτήτων της επιτροπής για το επόμενο διάστημα.

Στη συγκέντρωση αυτή θα κάνει παρέμβαση ο κύριος Καλούστ Παραγκαμιάν, στέλεχος της WWF HELLAS, για σημαντικά θέματα οικολογικής και αναπτυξιακής φύσης, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ως ενεργοί πολίτες το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει για το σκάνδαλο του πάρκου στο Σκαφιδαρά, που έγινε με χρήματα των Ευρωπαίων και των Ελλήνων φορολογουμένων και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση! Θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι από την «κίνηση πολιτών για το σκάνδαλο του πάρκου στο Σκαφιδαρά».

Θα τεθούν, επίσης, θέματα που άπτονται των σχεδιασμών της δημοτικής αρχής για την περιοχή, καθώς και τα θέματα των επιβαρύνσεων από το κόστος ύδρευσης-άρδευσης και της γενικότερης αύξησης των δημοτικών τελών, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ιδιοκατοίκηση, σε σχέση με το χαράτσι.

Καλούνται όλοι οι συνοδοιπόροι, αλλά και άτομα, που μέχρι τώρα δε συμμετείχαν στους προβληματισμούς και τις δράσεις, να λάβουν μέρος και να καταθέσουν τις απόψεις τους.
πηγή www.cretalive.gr