Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τυλίσσεια 2011

Εκδηλώσεις με περίσσιο μεράκι και ξεχωριστή αισθητική διοργανώνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσσου.
Ανταποκρίνεται στο αίτημα των καιρών και συγκεντρώνει θέματα και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να χαράξουν δρόμους ανάπτυξης και ουσιαστικής ψυχαγωγίας.
Οι τομείς του Πολιτισμού, της Οικονομίας, του Περιβάλλοντος, της Ιστορίας, του Αθλητισμού, της Επιστήμης αποτελούν τη βάση του προγράμματος που διαρκεί από την 1η Μαΐου ως τις 27 Αυγούστου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα και η αρχή των εκδηλώσεων τοποθετείται την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, οπότε μια σειρά δράσεων εγγυώνται στους καλεμένους μας, πως θα υποδεχτούν το Μάη πολύ ξεχωριστά και βεβαίως με δωρεάν συμμετοχή!
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην Κέρη!
Στο πανέμορφο δάσος της Κέρης (μετά το παραδοσιακό χωριό Αρόλιθος, 3 χλμ προς Μάραθος) σας προσκαλούμε να καλοσωρίσετε το Μάη με την συντροφιά σας, την οικογενειά σας, καλεσμένοι όλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσσου: παραδοσιακό αντικρυστό κρέας, εκλεκτά τυριά, μέλι και άλλα αγαθά της Κρητικής φύσης, καλό ντόπιο κρασί, ρακί, γλυκά, καφές, ζεστή σοκολάτα, φρούτα όλα κερασμένα στην ... υγειά της Άνοιξης και της όμορφης παρέας που θα στήσουμε!
Συμμετέχουν: Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Αλόγων (ΠΑΣΥΦΑ) με επίδειξη Γιωργαλίδηκων, καλπασμού και άλλων ειδών αλόγων για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Αγώνας ταχύτητας αλόγων- Άμαξα του ΠΑΣΥΦΑ στη διαθεσή σας για περιήγηση. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ"-Τμήμα Τοξοβολίας σε επίδειξη αλλά και ... εκμάθηση για όποιον επιθυμεί από τον υπεύθυνο του Τμήματος Μιναδάκη Γιώργο (Προπονητή Τοξοβολίας)
Την μουσική μας διασκέδαση αναλαμβάνουν οι :Ρεθυμνιωτάκης Μιχάλης (λύρα-τραγούδι), Αστυρακάκης Νίκος (λαούτο), Νικολιδάκης Στέλιος (κιθάρα).
Απευθείας μετάδοση της εκδήλωσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:10:00 π.μ
πηγη cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου