Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αναπτύσσεται το γυμνάσιο Τυλίσου

Το 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβυζίου κ. Κ. Μαμουλάκη με στόχο να συζητήσει με τον διευθυντή κ. Αλεξάκη και τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, γενικότερα προβλήματα που τους αφορούν, όπως το θέμα της σχολικής στέγης, η πρόοδος των μελετών για το νέο λύκειο Γαζίου κλπ.
Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση, ήταν και αυτό της αποσυμφόρησης του γυμνασίου Γαζίου. Το κτήριο που σήμερα στεγάζεται το γυμνάσιο και λύκειο της μεγαλύτερης πόλης του δήμου Μαλεβυζίου, συγκεντρώνει περίπου 900 παιδιά! Αρκετοί λοιπόν ήταν οι γονείς των μαθητών των δημοτικών σχολείων, που οικιοθελώς δέχονται να φοιτήσουν στα παιδιά τους στο γυμνάσιο Τυλίσου, το οποίο στεγάζεται σε ένα νεόδμητο και σύγχρονο κτήριο, με άριστες υποδομές. Θυμίζουμε μάλιστα, ότι ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Γ. Μανουσάκης σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Μαλεβυζίου κ. Κ. Μαμουλάκη, είχε δεσμεύτηκε ότι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρει το γυμνάσιο Τυλίσου πλήρως στελεχωμένο με καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, έτσι ώστε να λειτουργήσει ως ένα πραγματικό πρότυπο εκπαιδευτήριο.
Στην ειδική αυτή συνάντηση, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χ. Κουτσογιάννης και Π. Περάκης, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας κ. Κ. Γρυλλάκη-Παρασύρη και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας κ. Μ. Παπαδομανωλάκης
πηγη 2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου